navigatiemenu

BETTE OP BEZOEK

Schrijversbezoeken
Bette gaat heel graag naar scholen, bibliotheken en boekwinkels om te vertellen over haar werk. Wil je haar uitnodigen in je klas, je winkel of je bieb? Hier lees je er meer over.

Lezingen en workshops
Je kunt Bette ook uitnodigen bijeenkomsten rond de thema’s van boeken als Doodgewoon en Uit elkaar, voor een inspiratiemiddag of -avond rond het thema van de Kinderboekenweek, voor een lezing over schrijven en vertalen op rijm of voor een poëzieworkshop. Ook bezoeken aan mensen met dementie of een verstandelijke beperking behoren tot de mogelijkheden. Informatie en boekingen: www.deschrijverscentrale.nl

Poëzievoorstellingen en concerten

Ik leer je liedjes van verlangen is een muzikale voorstelling bij Bette’s gelijknamige boek. Begeleid door echtgenoot en gitarist Diederik van Essel draagt Bette haar gedichten over de koe, de oester, de eendagsvlieg en de zeester voor. Diederiks muzikale illustraties zetten de verdichte verhalen over de dieren kracht bij.

Trio Colore verzorgt poëtische huiskamerconcerten op locatie, kleurrijk en divers. Van Russische volksmuziek tot Spaanse madrigalen, van Dowland tot Schubert, van Brecht tot Wilmink. Claudia Kuhnt zingt, Diederik begeleidt haar en Bette draagt de door haar op poëtische wijze vertaalde liedteksten voor, afgewisseld met verdichte verhalen van haar eigen hand.
Luister naar de demo:


Trio Colore

Informatie en boekingen: info@bettewestera.nl

Bette's bezoek